Auteursrecht & Copyright

Op de teksten, foto's, structuur, inhoud en ander materiaal wat u op advocaatvoorstrafrecht.nl rust auteursrecht en copyright. Ieder materiaal op deze website mag u daarom niet verveelvoudigen of overnemen zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van ons. Neemt u hiervoor contact met ons op via de contactpagina.

Aansprakelijkheid

De inhoud van deze website wordt geschreven door experts op het gebied van strafrecht. Er kunnen echter fouten voorkomen op deze website, zowel foutieve inhoud als foutieve weergave. Advocaatvoorstrafrecht.nl is niet aansprakelijk voor gevolgen, indirect of direct, die ontstaan door uw handelen naar aanleiding van informatie van deze website.

(externe) links

Op deze website komen links voor naar externe websites. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze websites, of voor eventuele gevolgen door het bekijken van de inhoud van deze websites. Ook kunnen wij niet garanderen dat de links op een juiste wijze worden weergegeven, en daarom kunnen wij ook niet aansprakelijk worden gesteld voor het klikken naar deze externe websites, alsmede eventuele gevolgen voor u, uw computer of anderzijds.

Wijzigen disclaimer

Wij behouden ons het recht om deze disclaimer te allen tijde te kunnen veranderen en bevelen u aan deze pagina te lezen voordat u over onze website surft, om zo te allen tijde op de hoogte te zijn van de geldende disclaimer.

Privacy beleid

Wij hanteren ook een privacybeleid, zie hiervoor ons privacybeleid.

versie 14 maart 2011

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 79

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op