Door de inzet van de strafrecht advocaat kan in de strafmaat worden bemiddeld. Wordt een persoon aangeklaagd voor een strafbaar feit dan dient men strafrechtelijke bijstand te verkrijgen. De advocaat zorgt voor de juiste interpretatie van de voorgevallen feiten. Het betoog van de strafrecht advocaat is aanleiding voor de rechter om aan de eis van het Openbaar Ministerie twijfels te hebben zodat er een lichtere veroordeling wordt bereikt. Het strafrecht wetboek en bijbehorende jurisprudentie vormen daarbij een belangrijke bron voor de veroordeling

Misdrijf begaan

Heeft iemand een misdrijf begaan dan moet men voor het gerecht komen. Het houdt in dat er een strafbaar feit is begaan waarvoor men verantwoordelijkheid moet dragen. Het kan resulteren in een boete, taakstraf of een gevangenisstraf. Door de inzet van de strafrechtadvocaat Rotterdam kan men de mate van bestraffing beïnvloeden of kan er vrijspraak volgen. Het is altijd noodzakelijk om juridische bijstand te hebben juist omdat men de feiten in de juiste context moet plaatsen. Daarnaast is het de vraag of men werkelijk schuldig is en of er geen procedurele fouten zijn gemaakt.

Iemand aanklagen

Heeft iemand je iets aangedaan dan kun je via de rechter je gelijk halen zodat deze conform de wet wordt bestraft. Het recht zorgt ervoor dat schenders van het recht worden bestraft overeenkomstig de algemene strafmaat. Voor ieder type delict kan men een bepaalde strafmaat verwachten. Daartoe zijn reeds binnen de wet regels vastgelegd. Heeft iemand je iets aangedaan dan kun je via de strafrecht advocaat de juiste strafmaat eisen en behalen. Laat je informeren door de strafrecht advocaat Rotterdam.

Hoger beroep

Volgt er een uitspraak binnen het strafrecht dan kan men het er niet mee eens zijn. De rechter heeft alles verkeerd geïnterpreteerd of er zijn naar jouw mening fouten gemaakt. In dergelijke omstandigheden heeft men het recht om in Hoger Beroep te gaan. Daartoe heeft de beklaagde bij strafrecht zaken tot op drie maand de tijd om hoger beroep aan te tekenen. Oftewel men heeft tijd om tegen de beslissing in te gaan bij voldoende juridisch onderbouwde argumenten. De strafrecht advocaat Rotterdam staat je bij om je optimaal te begeleiden binnen de strafzaak.

Goede bijstand vereist

Om goede resultaten te behalen binnen het strafrecht dient men assistentie te hebben van een strafrecht advocaat. Daartoe benader je een advocatenkantoor bij jou in de buurt. Zodoende kun je ervoor zorgen dat jouw belangen goed zijn behartigd tijdens de zaak en afhandeling van het proces. Je kunt met een goede advocaat ervoor zorgen dat de strafmaat wordt beperkt of dat er geen strafmaat wordt opgelegd. De strafrecht advocaat Rotterdam informeert je daarover graag verder.

 

Weet u niet zeker of u een zaak heeft?

085-773 70 79

(Lokaal tarief)

  1. Bel onze intakebalie
  2. Vertel kosteloos uw juridische probleem
  3. De juiste advocaat wordt gezocht
  4. De advocaat neemt vrijblijvend contact met u op